Indoor Rollator geschikt voor mijn moeder

rollatorNu dat mijn moeder op leeftijd is begin ik me toch zorgen te maken. Ze is al wel eens gevallen waardoor ze blauwe plekken heeft, dit is angstig om te weten wanneer ze alleen thuis is. Ik wilde dan maar al te graag voor haar een Indoor Rollator zien te vinden zodat ze deze gebruiken kan. Gelukkig stemt mijn moeder hiermee in en ben ik op zoek gegaan. Bij diverse instanties ben ik al geweest maar dit is voornamelijk huren van een rollator en dat vind ik persoonlijk niet prettig. Internet helpt!

Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken of dat ik een bedrijf kan vinden waar ik informatie vandaan kan halen, het gaat immers om een rollator die van stevige kwaliteit dient te zijn. Toevallig de website van Rollatorweb gezien waar je zelfs een indoor rollator online kan bestellen! Nooit geweten dat dit mogelijk was en heb het dan ook met mijn moeder besproken.

Zelf is ze niet handig met een computer en heeft mij er toestemming voor gegeven om daar een rollator te bestellen. Bij hun is het namelijk een stuk voordeliger als dat je elders vinden zal! Een rollator voor binnen houdt dan ook echt in dat je deze alleen maar binnen kan gebruiken. Hieruit kan je gemakkelijk kiezen, ga je voor een rollator met dienblad of kies je voor een drie punt. De drie punt is een ondersteunende rollator waar je met 1 hand op kan steunen, hier kan je dan ook niks opzetten. Een rollator met dienblad houdt in dat je daar de spullen op kan zetten en de rollator met 2 handen kan besturen.