Introductie van rollator Track 3.0

Een beetje steun

Soms kan een beetje steun welkom zijn. Dat is eigenlijk ons hele leven zo, alleen is het op sommige ogenblikken ook fysiek iets duidelijker dan op andere. Dan is het prettig om te weten dat u kan rekenen op uw Track rollator. U vindt een Track rollator op de officiële website in verschillende maten, uitvoeringen en gewichten, aangepast aan uw noden en wensen.

Een vriend voor overal

Neem nu de Track 3.0, een sterke vierwiels lichtgewicht met fluisterarme anti-lek banden en tal van extra’s. Deze rollator is makkelijk opvouwbaar en al even makkelijk te tillen. Zo neemt u hem overal mee naar toe. Eenmaal op uw bestemming gekomen klapt u hem al even makkelijk weer open, waarna u in één handomdraai de ergonomische duwhandvatten op de gewenste hoogte instelt. Uw boodschappen of zelfs picknick bergt u op in het bij de rollator track 3.0 standaard bijgeleverde boodschappenmandje. Heeft u onderweg behoefte aan een rustpauze, of wil u gewoon van het uitzicht genieten? Ook dat is, dankzij het comfortabele zitje en de standaard ruggensteun, geen probleem. In zo’n geval zet u uw maatje natuurlijk wel op parkeerrem. Wordt het wat later? Dan zorgen de ingebouwde reflectoren voor voldoende veiligheid.

Zijn stoere stevigheid, gepaard met elegant design, nemen niet weg dat deze rollator ook binnenshuis handig te gebruiken is. Met zijn totale breedte van slechts 60 centimeter laveert hij moeiteloos door alle deuren. Zijn zwenkwielen draaien gewillig in elke richting en maken het u mogelijk makkelijk door het huis te manoeuvreren.

Kortom, ondanks zijn eigen pluimgewicht van 8 kilo biedt de Tracks rollator u, zolang u zelf niet meer dan 125 kilo weegt, een stevige steun voor binnen en buiten.

https://www.rollatorweb.nl/track-rollator/