Op pad met de Active rollator

access activeDe lichtgewicht Active rollator is uw perfecte partner voor als u moeilijk ter been bent, maar even buiten wil wandelen of boodschappen wil doen. De gebruiksvriendelijke aluminium rollator heeft vele handige functies en accessoires en bovendien een strakke vormgeving. Dit uit Scandinavië afkomstige veelzijdige loophulpmiddel zorgt voor noodzakelijke ondersteuning en veiligheid in en om uw huis.

De Active rollator is comfortabel en duurzaam in gebruik

De Active rollator behoort tot de bestverkochte rollators van Nederland. De stabiele rollator beschikt over grote voorwielen en is zeer comfortabel en duurzaam in gebruik. Met deze handige rollator vergroot u uw leefwereld en kunt u weer zelfstandig een wandelingetje maken, een bezoek brengen aan familie of een kleine boodschap doen. Als u eenmaal op stap bent, kunt u altijd even onderweg uitrusten. De rollator beschikt over een zitje waarop u kunt bijkomen van uw loopinspanningen. Het zitje is gemakkelijk op de juiste hoogte in te stellen.

Veilig over drempels en stoepranden stappen

Een stoeprand of drempel is voor dit Active loophulpmiddel geen onoverkomelijke hindernis. De rollator is uitgerust met een zogenaamde trapdop, zodat u met een geringe inspanning over een drempel of op een stoep kunt stappen. De zilverkleurige rollator is standaard voorzien van een afsluitbaar mandje om uw boodschappen of tas veilig in op te bergen.

active rollator

De lichtgewicht rollator vergroot uw zelfstandigheid

De lichtgewicht rollator (9 kg) voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en vergroot uw zelfstandigheid in het dagelijks leven. Veiligheid staat centraal bij dit populaire loophulpmiddel. Zo zijn de remkabels handig in het frame weggewerkt, zodat u niet over loshangende kabels kunt struikelen of erachter kunt blijven haken. De remmen zijn geheel naar uw voorkeur in te stellen, om de bediening zo soepel en eenvoudig mogelijk te maken.

De aluminium rollator is eenvoudig mee te nemen en op te bergen

De Active rollator is zowel gemakkelijk op te bergen als mee te nemen. Als u deze even niet nodig heeft, klapt u het loophulpmiddel snel en eenvoudig in. U hoeft hiervoor alleen maar een hendel te bedienen. De rollator heeft instelbare handvatten, zodat ze passen bij uw handen en een maximale grip garanderen. Door de handvatten op de voor u juiste hoogte in te stellen, komt u tot een stabiele loophouding met optimale veiligheid. De rollator is belastbaar tot 125 kg.

Handige accessoires vergroten uw zelfredzaamheid

De rollator kan met allerlei redzame accessoires worden uitgebreid. Bijvoorbeeld met een dienblad met drinkbekerhouder om uw eten en drinken van en naar de keuken te vervoeren. Het dienblad is gemakkelijk op de zitting te plaatsen. Of met een luxe tas met handige vakken die u met twee haken aan de zitting van uw loophulpmiddel kunt hangen. Een stokhouder aan de zijkant van uw rollator is vaak ook een onmisbare accessoire. U kunt hier niet alleen uw wandelstok in plaatsen, maar ook uw paraplu. Er zijn verschillende zuurstoffleshouders voor de Active rollator. Deze kunnen met een metalen haak simpel aan de voorzijde van de zitting worden bevestigd. Een gemakkelijk te plaatsen en verwijderen ergonomische rugsteun draagt bij aan een comfortabele zitpositie als u even wilt uitrusten.

→ Website fabrikant