Rollators van Topro

Meer mobiliteit en zekerheid met een Topro rollator

toproWanneer u bij uw mobiliteit wat ondersteuning en zekerheid zoekt, dan kan een Topro rollator u veel hulp aanbieden. Deze rollator is veilig, betrouwbaar en comfortabel in elke situatie waar u zich bevindt. Of dat nu thuis is of bij het boodschappen doen of zelfs op vakantie, met deze rollator heeft u zekerheid in huis. Deze lichtgewicht rollator is gemaakt met de nieuwste technologie en van de meest duurzame materialen zoals kunststof en aluminium wat zorgt voor veel stabiliteit en gemak in het onderhoud.

Standaard aanwezig op alle rollators van Topro

De Topro rollators zijn standaard voorzien van een ventilerende comfortabele zitting, een handvat geheugen en een polyester boodschappen mandje. Alle Topro rollators zijn voorzien van in de breedte met één hand te bedienen inklapsysteem. Bij het opklappen blijft de rollator rechtop staan. En dankzij het handvat geheugen staat de rollator automatisch op de goede hoogte na het weer uitklappen van de rollator.

Extra functionaliteiten met de premium modellen van Topro

topro trojaBij de Premium rollators zijn extra zekerheden zoals een valalarm en led-verlichting toegepast. Een Topro rollator is er in extra Small, de Small en Medium verkrijgbaar. De maat Extra Small past bij mensen met een lengte van 1.25 meter tot 1.60 meter en deze rollator weegt slechts 6,6 kilo. De maat Small is voor mensen van 1.35 tot 1.65 meter en weegt slechts 7,1 kilo. De maat Medium past bij mensen met een lengte van 1.65 tot 2 meter met een maximum aan gewicht van 165 kilo.
Tevens kunnen allerlei accessoires de hulpende hand bieden, zoals een speciale paraplu, een infuushouder, een stokhouder, een rugsteun en een dienblad.

Een Topro rollator is betrouwbaar en stabiel

Topro rollators zijn ook gemakkelijk in gebruik. Drempels en stoepje op en af zijn met deze lichtgewicht rollators gemakkelijk te doen dankzij de drempelhulp. Ook in de bus is de Topro rollator gemakkelijk mee te nemen. Er zijn zowel Topro rollators voor binnen als voor buiten. De buiten rollators zijn bestand tegen wind en regen dankzij de duurzame materialen. De wielen zijn groot en het frame breed zodat de rollator ten allen tijde stabiel blijft staan. De wielen zelf zijn van schok absorberende rubber waardoor men comfortabel kan blijven lopen over stoepranden, boomstronken, kuilen, tramrails of ander oneffenheden op de weg.

Geschikt voor zowel binnen als buiten

topro rollatorEen Topro rollator is een gemak om mee op weg te gaan, zoals binnenshuis als buitenshuis. Licht van gewicht, gemakkelijk manoeuvreerbaar en heel stabiel in alle denkbare situaties. De rollator is tevens gemakkelijk te vervoeren in uw eigen auto en zelf in het vliegtuig mee te nemen. Of u nu boodschappen in de buurt doet of een mooie reis gaat maken met familie, een Topro rollator kan u uitstekend vrijgezellen als mobiele steun aan de hand.

Groot assortiment, ruime keuze

Kijkt u eens rustig rond welke bij u past. Met stijlvolle uitvoering in een mooie kleur van bijvoorbeeld zilver of parelmoer heeft u naast betrouwbaarheid en zekerheid altijd iets moois in handen wat u tevens functioneel op weg helpt. Zoekt u comfort, betrouwbaarheid en zekerheid, dan kan een Topro rollator een goede metgezel zijn.

Bezoek de website van de fabrikant »